Cristiano Ronaldo a dat La Liga peste cap. CR7 scrie istorie în Spania



031 октября 2013

></p><p><strong>Etapa a 11-a din Spania, disputată miercuri seară, a avut parte de un regal fotbalistic pe “Santiago Bernabeu“. Cu orgoliul rănit, după eșecul din El Clasico, 1-2 cu FC Barcelona <span style=(VIDEO), Real Madrid și-a vărsat năduful pe FC Sevilla (7-3, VIDEO), echipa la care, din nou, Rusescu n-a prins nici măcar lotul.

Unul dintre cei mai buni fotbaliști ai partidei a fost Cristiano Ronaldo, care și-a trecut de trei ori numele pe tabela de marcaj. Cu această triplă, atacantul portughez a ajuns la un total de 18 hattrick-uri în La Liga, cu unul mai mult față de eternul rival, Leo Messi. Ronaldo are însă, în total, 22 de hattrick-uri marcate pentru Real, în toate competițiile, egalându-l astfel pe legendarul Di Stefano.

Într-un clasament, exclusiv pe întrecerea internă, Zarra și Di Stefano împart primul loc cu 22 de “triple“, ei fiind urmați de Mundo (19), Ronaldo (18) și Messi (17).

Nici cei de la Sevilla nu vor uita mult timp de acum înainte această partidă contra Realului, mai ales că Ronaldo a devenit deja o “bestia nera“ pentru ei. Este pentru al patrulea sezon consecutiv în care Cristiano le-a înscris un hattrick andaluzilor. De altfel, echipele “preferate“ ale portughezului sunt: Sevilla, cărora le-a marcat 15 goluri, Getafe - 13 goluri și Barcelona - 12 goluri.

Totodată, Cristiano Ronaldo, care a ajuns la 219 goluri marcate pentru Real, în 213 partide, a bifat miercuri seară a 11-a partidă din actualul sezon, în care are deja 11 reușite.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑