Zielona Gora - Lokomotiv Kuban Krasnodar 75-83. Înfrângere pentru echipa lui Vlad Moldoveanu



031 октября 2015

 

**VIDEO** Zielona Gora - Lokomotiv Kuban Krasnodar 75-83. Înfrângere pentru echipa lui Vlad Moldoveanu

A fost spectacol vineri seară în Euroliga masculină de baschet, în meciul dintre Lokomotiv Kuban Krasnodar şi Zielona Gora. Campioana Poloniei a pierdut cu 75-83 întâlnirea cu liderul Grupei C, însă Vlad Munteanu a fost într-o formă de zile mari şi a reuşit nu mai puţin de 16 puncte.

Românul a fost cel mai bun jucător al polonezilor în primul sfert, cu 5 puncte marcate, și a adunat 12 puncte până la pauza mare, când a și egalat: 38-38 în ultimele 40 de secunde de joc, însă oaspeții au fost cei care au intrat în avantaj la vestiare: 40-38.

Costumate de Halloween, majoretele au încins atmosfera în pauză, iar sfertul al treilea s-a încheiat tot în favoarea celor de la Lokomotiv, 59-57. Scorul a fost la fel de strâns și pe ultima sută de metri, iar Lokomotiv a închis tabela la 83-75 cu un slam-dunk de toată frumusețea. Zielona Gora a bifat a treia înfrângere din tot atâtea meciuri.

"Am muncit din greu, am fost încrezători, dar iar am făcut câteva greșeli care ne-au costat victoria.", a declarat Vlad Moldoveanu, la finalul meciului Zielona Gora - Lokomotiv Kuban Krasnodar 75-83.

16 puncte a adunat Vlad Moldoveanu pentru Zielona Gora în meciul cu Lokomotiv Kuban Krasnodar, la fel ca și Dee Bost.

Sursa foto: euroleague.net

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑