Victorie grea: Astra Giurgiu si-a intarit pozitia de lider in Campionatul Romaniei - VIDEO



031 октября 2015

Astra Giurgiu si-a intarit pozitia de lider in Campionatul Romaniei. Echipa lui Marius Sumudica a castigat greu meciul cu CSU Craiova, scor 1 la 0. Una din fazele partidei a oferit-o... un caine.

 

In minutul 8 al meciului, un caine a intrat pe teren si s-a plimbat timp de aproape un minut. Arbitrul a oprit jocul, iar stewarzii nu s-au avantat sa scoata patrupedul de pe teren. Animalul a parasit singur suprafata de joc. Dupa aceasta, au inceput sa apara si faze de poarta. CSU Craiova a avut primele ocazii, apoi si fotbalistii Astrei au trecut pe langa gol. In repriza secunda, echipa gazda a intensificat atacurile si golul multasteptat a venit. Fosta vedeta a clubului francez Auxerre, Daniel Niculae, i-a pasat decisiv lui Daniel Florea, iar acesta a marcat, mingea atingand usor mina fotbalistului. 


Astra a castigat cu 1 la 0 meciul cu CSU Craiova si isi intareste pozitia de lider al campionatului, cu 33 de puncte. Viitorul Constanta este la 4 puncte in spate, insa are cu un meci mai putin jucat. Tot aseara, in Franta, Paris Saint-Germain a obtinut o victorie chinuita pe terenul formatiei Rennes, scor 1 la 0. Di Maria a lovit decisiv. 


PSG este lider autoritar in campionat, avand 10 puncte avans fata de a doua clasata, dar si un meci mai mult jucat.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑