Steliștii nu au mai pierdut de 10 ani cu CFR Cluj: ”Sperăm că și mâine plecăm cu cele 3 puncte”



031 октября 2015

 

**VIDEO** Steliștii nu au mai pierdut de 10 ani cu CFR Cluj: ”Sperăm că și mâine plecăm cu cele 3 puncte”

Neînvinsă de cinci etape în Liga 1, Steaua joacă duminică, 1 noiembrie, la Cluj, cu CFR, în etapa cu numărul 16 din Liga 1. Roș-albaștrii nu au pierdut în fața echipei din Gruia de un deceniu, iar Nicolae Dică, ”secundul” echipei campioane, speră ca invincibilitatea în fața vișiniilor să continue.

„Nu am mai pierdut cu CFR de 10 ani, ăsta e un lucru bun pentru noi, un lucru pozitiv. Sperăm ca și mâine seară să ieșim de pe teren cu cele trei puncte.

Și ei au început campionatul mai greu, dar în acest moment sunt pe un drum bun, joacă mult mai bine decât au făcut-o la începutul acestui campionat, vin după două victorii consecutive și au moralul bun pentru acest joc. Toată lumea își dorește să bată Steaua. Mai mult, la aceste meciuri e o ambiție în plus. În general, jucătorii se autodepășesc”, a declarat Nicolae Dică.

Antrenorul secund al campioanei a vorbit și despre motivația foștilor jucători ai CFR-ului, acum jucători roș-albaștri, Muniru și Tade.

”Ei sunt motivați la fiecare joc. Au jucat aici doi ani de zile, dacă nu mă înșel, și au făcut-o bine. Au dat totul pentru acest club. Acum sunt la Steaua, își doresc să câștige mâine seară împotriva CFR-ului, dar probabil în cele 90 de minute în care vor fi pe teren nu mai contează că au jucat la Cluj. Același lucru e valabil și pentru mine, și eu am jucat șase luni la această echipă”, a mai spus secundul Stelei, care a anunțat schimbări în echipa campioanei:

”Normal că vor fi schimbări. Ați văzut echipa din Cupă. Au jucat și jucători care în ultimul timp au evoluat foarte puțin. Acest club în fiecare an joacă mai mereu din trei în trei zile, suntem angrenați în Cupa României, Cupa Ligii, Europa League sau Champions League... Jucătorii sunt învățați și asta nu este o problemă pentru noi”.

Meciul CFR Cluj - Steaua se va disputa duminică, 1 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Ultima victorie a vișiniilor din Gruia în fața Stelei a fost pe 6 noiembrie 2005, 1-0 la Cluj.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑