Celta Vigo – Cordoba 1-0. Primul succes al gazdelor după zece etape



01 февраля 2015

 

**VIDEO** Celta Vigo – Cordoba 1-0. Primul succes al gazdelor după zece etape

Cu Florin Andone integralist, Cordoba a pierdut În deplasare cu Celta Vigo, scor 1-0. Oaspeţii au avut prima ocazie în minutul 3, când Alvarez a respins călcâiul lui Ramos.

Celta a replicat prin Santi Mina al cărui şut s-a dus pe lângă poartă. Bebe a tras puternic în minutul 31, dar portarul gazdelor a intervenit. Finalul primei reprize a mai adus încă două ocazii pentru echipa din Vigo, ambele în dreptul lui Larrivey, care nu a profitat de pasele excelente ale lui Krohn-Dehli.

Golul a picat până la urmă în poarta Cordobei, după o execuţie extraordinară a lui Nolito, în minutul 56. Andone putea egala în minutul 75, dar nu a reuşit să lovească bine mingea din interiorul careului.

Minutul 81 a adus cea mai controversată fază a meciului- arbitrul a dictat penalty pentru Cordoba, dar pe fondul protestelor gazdelor s-a răzgândit şi a acordat lovitură liberă în favoarea gazdelor. Cu această victorie, Celta Vigo pune capăt unei serii de 10 meciuri fără succes în La Liga.

Celta Vigo (4-3-3): Alvarez - Gomez, Cabral, Fontas, Planas - Krohn-Dehli, Fernandez (Hernandez 90), Orellana (Radoja 79) - Mina (Lopez 68), Larrivey, Nolito

Antrenor: Eduardo Berizzo

Cordoba (4-2-3-1): Carlos - Gunino, Pantic, Crespo, Edimar - Deivid (Garcia 78), Rossi - Bebe, Heldon (Abel 46), Ghilas - Andone

Antrenor: Miroslav Dukic


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑