Milsami s-a apropiat de lider. Echipa din Orhei a invins-o pe Zimbru, la Chisinau, scor 2 la 0



01 марта 2015

Echipa din Orhei a invins-o pe Zimbru, la Chisinau, scor 2 la 0, in prima etapa a campionatului de dupa pauza de iarna. Vulturii sunt pe locul doi in Divizia Nationala si au cu 2 puncte mai putin decat liderul Dacia.


Pauza de iarna in campionatul Moldovei la fotbal s-a incheiat si prima etapa anunta un meci superb. Nu a fost sa fie, insa. Zimbru si Milsami au jucat modest, cu putine suturi pe cadrul portii. Galben-verzii au ramas in zece oameni in minutul 60. Gheorghe Anton a fost eliminat pentru un fault dur la adversar. Zimbrii au rezistat inca 3 minute si au incasat un gol, marcat de Cristi Bud. Milsami a prins curaj si a continuat sa atace. Peste alte 20 de minute, vulturii au punctat din nou, prin acelasi Cristi Bud. 

 

Milsami a castigat cu 2 la 0 in fata echipei Zimbru si a acumulat 31 de puncte. Formatia antrenata de Iurie Osipenco ocupa locul secund in Divizia Nationala si e la 2 puncte in spatele liderului Dacia. 

 

Ovidiu MENDIZOV, FUNDAS MILSAMI ORHEI: “ In repriza a doua Zimbru, in afara cartonasului rosu, au cam picat fizic, iar noi am dominat jocul. Pe contraatac am finalizat din fericire cu goluri. ” 

 

Veaceslav RUSNAC, ANTRENOR ZIMBRU CHISINAU: “ Meciul a fost impartit in doua parti, pana la eliminare si dupa. Un meci inchis, fara ocazii. Dupa ce am scapat golul, am fost riscat, am mers in atac si am fost deschisi in spate. ” 

 

Tot astazi, intr-un alt meci al etapei, Sheriff a smuls victoria in duelul cu Zarea, scor 1 la 0. Ricardinho a marcat singurul gol. Sheriff ocupa pozitia a 3-a in campionat, cu 30 de puncte. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑