Supereroi pe terenul de fotbal. Borussia Dortmund a invins-o cu 3 la 0 pe Schalke



01 марта 2015

Borussia Dortmund a invins-o cu 3 la 0 pe Schalke, in meciul central al etapei in campionatul Germaniei. Doi jucatori au celebrat un gol marcat, imbracand mastile lui Batman si Robin.


Dupa ce a inscris primul gol al meciului, Aubameyang a luat un saculet de langa poarta adversa si a scos din el 2 masti. Pe cea al lui Batman a imbracat-o chiar el, iar masca lui Robin i-a revenit coechipierului Marco Reus. Nu este prima data cand fotbalistii din Dortmund isi delecteaza fanii cu asemenea celebrari. In luna august, intr-un meci cu Bayern Munchen, acelasi Aubameyang a imbracat masca lui Spiderman dupa ce a dat gol. 

 

Derby-ul regiunii Ruhr, de ieri, a fost unul cu succes pentru Borussia Dortmund. Echipa gazda a batut-o cu 3 la 0 pe Schalke. In afara de Aubameyang, au mai marcat Mhitaryan si Reus. Toate golurile au venit in ultimele 12 minute ale meciului. Dortmund a obtinut a 4-a victorie la rand si a urcat pe locul 10 in campionat. Echipa lui Jurgen Klopp mai are doar 8 puncte pana la locul 4, care califica in urmatorul sezon al Ligii Campionilor. Intre timp, in Spania, Rayo a castigat meciul de acasa cu Levante, scor 4 la 2. Jucatorul echipei gazda, Alberto Bueno a inscris 4 goluri in doar 15 minute. 

 

FC Barcelona s-a impus pe terenul celor de la Granada, cu 3 la 1. Rakitic, Suarez si Messi au punctat pentru catalani. Barca are  cu un punct mai putin decat liderul Real Madrid, insa galacticii au un meci rezerva.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑