Sassuolo - Lazio 0-3. Felipe Anderson, supergol și assist la reușita lui Klose



01 марта 2015

**Sassuolo - Lazio 0-3.** Felipe Anderson, supergol și assist la reușita lui Klose

Lazio a ajuns la trei victorii consecutive în Serie A! Formația lui Ștefan Radu a învins cu 3-0 în deplasare pe Sassuolo într-un meci în care a strălucit Felipe Anderson!

Lazio, cu Ștefan Radu titular, a dominat de la un capăt la altul duelul din deplasare cu Sassuolo. Keita a avut prima mare ocazie a oaspeților, dar s-a opus Consigli. Golgeterul lui Sassuolo, Simone Zaza, l-a lovit pe Ștefan Radu, dar arbitrii nu l-au sancționat.

Lazio a deschis scorul în ultimul minut al primei reprize: Felipe Anderson a marcat un supergol! Sassuolo a trecut pe lângă egalare în debutul părții secunde: Marchetti a respins senzațional la șutul lui Zaza.

După ce a ratat două ocazii la rând, Klose a mărit avantajul pentru laziali: Felipe Anderson a centrat perfect în minutul 70 și germanul a marcat pentru a 6-a oară în acest campionat.

Scorul final l-a stabilit Parolo în minutul 77. Lazio s-a impus cu 3-0 și pregătește acum primul duel cu Napoli din semifinalele Cupei Italiei. Partida este în direct la Digi Sport 2, miercuri, de la 21:45!

Sassuolo - Lazio 0-3
Au marcat: Felipe Anderson 45, Klose 70, Parolo 77

Sassuolo: Consigli - GazzolaBianco (Brighi 62), Acerbi - Biondini, Taider (Floccari 80), Missiroli, Longhi - Berardi, Zaza, Sansone (Lazarevic 74)
Antrenor: Eusebio Di Francesco

Lazio: Marchetti - Cavanda, De Vrij, Mauricio, Șt. Radu - Cataldi, Biglia (Ledesma 80), Parolo - Felipe Anderson, Mauri (Klose 66), B. Keita (Candreva 74)
Antrenor: Stefano Pioli

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑