Au mai rămas două românce în competiție la Wimbledon. Când joacă Begu și Niculescu



01 июля 2015

Au mai rămas două românce în competiție la Wimbledon. **Când joacă Begu și Niculescu**

Cu Simona Halep, Alexandra Dulgheru și Andreea Mitu eliminate încă din primul tur, două românce au rămas în competiție la Wimbledon, turneu transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport: Irina Begu și Monica Niculescu. Cele două au trecut în turul doi al competiției, după ce au trecut în turul inaugural de Daria Gavrilova (41 WTA), respectiv Monica Puig (91 WTA).

Irina Begu (31 WTA) va apăra onoarea jucătoarelor din România la turneul londonez astăzi, în meciul cu ucraineanca Lesia Tsurenko (68 WTA), în turul secund al competiției. Partida româncei va avea loc după ora 16:00, pe terenul 16, după meciul de la masculin dintre Kenny De Schepper și Richard Gasquet. Begu a trecut în primul tur de Gavrilova cu 7-6 (6), 6-1.

Monica Niculescu (48 WTA) va juca mâine, joi, 2 iulie, cu Jana Cepelova (106 WTA), cea care a eliminat-o în primul tur pe Simona Halep, cap de serie numărul 3 și număr 3 mondial. Momentan nu s-a stabilit ora la care va juca românca. Niculescu a învins-o în prima rundă, cu 5-7, 6-3, 6-1, după o oră şi 57 de minute, pe Monica Puig.

Alexandra Dulgheru (60 WTA) a fost eliminată în primul tur de Kristina Mladenovic, locul 38 WTA. Franțuzoaica s-a impus în 58 de minute cu 6-2, 6-1.

Andreea Mitu (71 WTA) a pierdut în fața Olgăi Govortsova (122 WTA) în numai 52 de minute, în primul tur, cu 1-6, 1-6.

În fine, Simona Halep (3 WTA) a fost învinsă de Jana Cepelova, cu 7-5, 4-6, 3-6, în prima rundă a turneului de la Wimbledon, la care anul trecut juca în semifinale.

 

 

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑