Primele surprize la turneul de Mare Slem de la Wimbledon: Romanca Simona Halep si canadianca Eugenie Bouchard, eliminate din primul tur - VIDEO



01 июля 2015

Eliminari surpriza la turneul de Mare Slem de la Wimbledon. Romanca Simona Halep si canadianca Eugenie Bouchard au pierdut in primul tur. In acelasi timp, in concursul masculin, favoritii s-au impus lejer.

 

Simona Halep a dat piept cu slovaca Jana Cepelova si a castigat primul set cu 7 la 5. In continuare, insa, tenismana din Romania a fost de nerecunoscut. Cepelova a dictat ritmul partidei si s-a impus cu 6 la 4 si 6 la 3. 

 

Simona HALEP, TENISMANA ROMANIA: “Ştiam că va fi un turneu greu pentru mine, dar nu m-am aşteptat să pierd în primul tur. Ea a jucat un tenis bun, a luptat până la capăt şi a fost agresivă. ” 

 

Nu a fost o zi buna nici pentru Eugenie Bouchard. Canadianca, numarul 12 mondial, a jucat contra sportivei din China, Ying-Ying Duan, care ocupa locul 117 in lume. Duan a invins cu 7 la 6 si 6 la 4. Pe tabloul masculin, Roger Federer l-a batut clar pe Damir Dzumhur, din Bosnia, scor 6 la 1, 6 la 3 si 6 la 3. In acelasi timp, spaniolul Rafael Nadal a trecut de brazilianul Thomaz Belluci cu 6 la 4, 6 la 2 si 6 la 4. 

 

Favoritul publicului, britanicul Andy Murray nu a avut probleme in duelul cu Mihail Kukushkin, din Kazahstan, pe care l-a batut cu 6 la 4, 7 la 6 si 6 la 4. Campionii de la Wimbledon, in concursurile masculin si feminin, se vor imbogati cu cate 1 milion 880 de mii de lire sterline.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑