Daniel Pancu a jucat primul meci pentru Voluntari! Când ar putea evolua în Liga 1 pentru ilfoveni



01 августа 2015

**VIDEO** Daniel Pancu a jucat primul meci pentru Voluntari! Când ar putea evolua în Liga 1 pentru ilfoveni

Daniel Pancu a debutat la FC Voluntari! Fostul rapidist a evoluat pentru echipa a doua a grupării într-un meci amical cu formaţia Concordia Chiajna II, jucat sâmbătă dimineața.

Pancu a jucat 60 de minute în meciul câştigat de Concordia Chiajna II cu scorul de 4-1.

Daniel Pancu a părăsit-o în această săptămână pe Rapid şi a semnat un contract pe un sezon cu FC Voluntari.

"A fost primul meci amical pe care îl joc în noul sezon, sper să fiu pregătit în cel mai scurt timp să debutez și în meciurile oficiale. Am rămas la aceleași culori și asta îmi mai alină trecerea aceasta foarte bruscă de la Rapid la Voluntari.

Sper să am satisfacții aici, este un grup unit, în vestiar este o atmosferă foarte bună. Noi suntem o echipă în formare, dar sunt convins că ne vom atinge fără niciun fel de probleme obiectivul, acela de a evita retrogradarea. Sper ca în meciul cu Dinamo să pot juca, peste două săptămâni", a spus Pancu, la finalul amicalului de la Chiajna.

Atacantul în vârstă de 37 de ani a rămas însă cu sufletul în Giulești, alături de Rapid. Daniel Pancu susține că fosta sa echipă trebuie să se întărească serios pentru a reveni imediat în Liga 1.

"Mă va interesa pe viață ce se întâmplă la Rapid! Măcar dreptul acesta mi l-am câștigat, să pot vorbi, întrebat sau nu, despre acest club. Cu lotul din momentul de față, nu cred că intră între primele 6. Dacă vor veni 5-6 fotbaliști de valoare, Rapid va promova", este convins ieșeanul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑