Lăcătuș îi dă sfaturi lui Gâlcă: "Paul Papp nu poate juca fundaș stânga, ci doar central!"



01 сентября 2014

 

**VIDEO** Lăcătuș îi dă sfaturi lui Gâlcă:

Marius Lăcătuș a părăsit banca celor de la CSMS Iași după 10 luni de zile, în care a reușit să readucă trupa moldoveană pe prima scenă a fotbalului românesc.

Cu toate acestea, lipsa succeselor din acest start de sezon i-a fost fatal lui Lăcătuș, care s-a despărțit de CSMS.

"Când simți că lucrurile nu mai merg, cel mai bine este să te desparți. Am avut o discuție cu Florin și am căzut de acord. Situații de a marca am avut 20 de situații foarte mari de a marca. Din păcate nu am reușit, iar când marchezi doar de două ori, e greu să acumulezi puncte. Când am plecat le-am spus că le doresc numai bine și să se salveze de la retrogradare.", a declarat antrenorul român, în cadrul emisiunii "Fotbal Club".

Legenda Stelei consideră că formația din Ghencea este principala favorită la cucerirea unui nou titlu în Liga 1 și a analizat transferurile realizate în această vară.

"Raul Rusescu cred că va fi de ajutor Stelei. El nu este vârf veritabil, el vine din linia a doua. Cel mai bun randament îl dă în spatele vârfului.

Eu cred că Steaua este principala favorită. Ținând cont pe loturile pe care le au la dispoziție Astra și Petrolul, va fi un campionat mai încins decâte anii trecuți. Sunt jucători de la Steaua care sunt obișnuiți cu jocurile cu miză și știu să treacă peste ele cu bine.

A dispărut axul central de la Steaua. Este greu să găsești atât de repede înlocuitori. Cu cât se vor reface mai repede atât Bourceanu cât și Rusescu, Steaua își va recăpăta forța pe care a avut-o.", este de părere "Fiara".

Marius Lăcătuș l-a antrenat la Vaslui pe Paul Papp, însă consideră că acesta nu poate fi folosit pe două posturi, așa cum are de gând Costel Gâlcă.

"Nu cred că poate să joace fundaș stânga. Atâta timp cât a jucat la noi a făcut-o doar fundaș central.", a completat antrenorul de 50 de ani.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑