Iftime i-a făcut praf pe jucători, dar nu îl demite pe Grozavu: "Nu ştiu cât se mai poate face de râs"



01 сентября 2015

 

**VIDEO** Iftime i-a făcut praf pe jucători, dar nu îl demite pe Grozavu:

VIDEO. CFR Cluj - FC Botoşani 3-1. Moldovenii au rămas cu un singur succes după primele nouă etape ale acestui sezon şi au înregistrat în Gruia al treilea eşec consecutiv în Liga 1, după cele cu Petrolul şi Pandurii.

Finanţatorul echipei, Valeriu Iftime, i-a făcut praf pe jucători după meci, într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

"Nu ai ce să povesteşti după un asemenea meci. Noi am fost foarte, foarte slabi şi total debusolaţi, poate nişte greşeli de arbitraj, dar nu mai contează. Am greşit, suntem slabi şi nu înţeleg cât de jos putem ajunge. Roman parcă e un sac de cartofi bine copt. Chiar nu putem face nimic? Leo nu are injecţia aia magică, nu are modul de a-i recapacita. Suntem prea debusolaţi.

Pe plămadă l-a făcut ăla zob, Dimitrov, ferească Dumnezeu, ce-au făcut cu el. Cred că Dimitrov a dormit o săptămână şi a venit la meci. Nu se poate să faci atâtea şi atâtea greşeli. Cucu are galben şi calcă în careu, cum să îl mai numeşti? Vid a fost în capul lui. Dacă era un neuron mic, îi explica să nu calce. Sunt buni doar Cabrera, Vaşvari şi portarul, cu restul nu poţi face nimic.

Am vorbit cu jucătorii toată săptămâna. Pot să iau 7 goluri, dar să dau şi eu 3. Chiar e un război fotbalul pentru ei? Obligaţia de a juca fotbal e aşa de periculoasă? Hai să jucăm fotbal fără frică, să avem bucuria de a face spectacol", a comentat Iftime.

Chiar dacă echipa care a evoluat în preliminariile Europa League este la pământ în acest moment, fiind pe locul 12,  oficialul nu vrea să ia încă nicio decizie în ceea ce îl priveşte pe antrenorul Leo Grozavu.

"Vreau să vorbesc cu Leo, dar nu ştiu cât se mai poate el face de râs. Îl las cât poate rezista. Dacă are o soluţie, sunt total de acord. Nu vreau să schimb antrenorul pentru că eu cred că este un mare profesionist, dar acum are o mare problemă cu echipa. Pare că nu e cu geanta goală, că are soluţii. Am purtat discuţii cu el toată săptămâna", a adăugat Iftime.

Pentru Botoşani, urmează o dublă cu Concordia Chiajna, în Cupa Ligii şi în campionat, dar şi 3 meciuri de foc, cu Dinamo, Astra şi vicecampioana ASA. Iftime face haz de necaz şi înaintea de întâlnirea cu Budescu şi compania.

"Am o injecţie cu Dinamo acasă, mă duc la tratament balnear la Giurgiu, să facă Budescu ce vrea din noi. Chiar o beau o bere şi o să mă distrez când o să văd ce face Budescu din noi, după care vine ASA la Botoşani. Echipa în momentul de faţă e hazlie şi trebuie să râdem toţi. Cine să atace, Raul Costin care parcă joacă cu mingi medicinale?", a încheiat finanţatorul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑