Enrico Zen şi Laila Orenos au câştigat maratonul Otztaler. Câte ore au mers pe două roţi



01 сентября 2015
Foto: six2.biz

Enrico Zen a câştigat cea de-a 35-a ediţie a maratonului de ciclism Otztaler. Italianul a încheiat cursa în şapte ore şi două minute, în timp ce la feminin s-a impus Laila Orenos din Elveţia. 

Maratonul anual Otztaler din Austria a reunit la ediţia din 2015, 4298 de participanţi. Printre aceştia s-a aflat şi câştigătorul Turului Franţei din 1997, Jan Ullrich.

În vârstă de 42 de ani, germanul nu a rezistat temperaturilor de peste 30 de grade Celsius şi a renunţat la luptă.

Restul cicliştilor au avut de parcurs 238 de kilometri. Italianul Christian Barchi a preluat la un moment dat conducerea în concursul masculin, dar compatriotul său, Enrico Zen l-a depăşit şi nu a mai cedat prima poziţie până la finiş. Acesta a câştigat cursa cu un avans de 90 de secunde faţă de al doilea clasat Stefano Cecchini, în timp ce Christian Barchi a completat podiumul.

La feminin s-a impus Laila Orenos. Elveţianca a fost cea mai bună din cele 226 de cicliste şi a încheiat cursa în şapte ore şi 46 de minute.

Pe locul doi s-a clasat Nadja Prieling care a finisat în opt ore şi două minute, iar poziţia a treia a fost ocupată de Daniela Pintarelli cu un rezultat de opt ore şi nouă minute.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑