Ceremonie specială la Beijing. Chinezoaica Na Li şi-a luat rămas bun de la fani cu ochii în lacrimi



01 октября 2014
foto: kansascity.com

Chinezoaica Na Li, care a anunţat luna trecută că se retrage din activitate, şi-a luat rămas bun de la fanii săi. În cadrul ceremoniei, Na Li a plâns împreună cu suporterii, care regretă retragerea sportivei.

Cea mai bună tenismană din istoria Chinei, Na Li şi-a luat adio de suporterii săi într-o ceremonia specială organizată la Beijing. Chinezoaica a făcut turul de onoare pe terenul de tenis cu ochii în lacrimi.

Na Li a primit şi un buchet de flori din partea tenismanului Rafael Nadal.

"Sunt foarte fericită că am fost în circuitul de tenis şi vă ştiu pe toţi şi sunt prietenul vostru. Este foarte greu de spus la revedere, dar vă promit că voi fi alături. Deja nu voi mai fi tenismenă, dar voi face tot posibilul să vin să vă văd", a spus sportiva.

Na Li şi-a anunţat retragerea din activitate săptămâna trecută. În acest an, ea a ratat mai multe turnee din cauza unei accidentări la genunchi. Tenismena a declarat că nu mai poate suporta durerile pe care le are în timpul meciurilor.

La începutul lui 2014, Na Li a câştigat turneul de Mare Şlem de la Australian Open, iar în 2011 a cucerit titlul la Roland Garros. Cea mai bună poziţie ocupată de chinezoaică în topul mondial a fost locul doi.

De-a lungul carierei, Na Li a cucerit nouă trofee la simplu şi a câştigat peste 16 milioane de dolari doar din participarea la turnee.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑