Olimpus Chişinău a debutat în Campionatul Ucrainei cu două înfrângeri şi o victorie



01 октября 2014
www.sport-express.md

Olimpus Chişinău a debutat în Campionatul Ucrainei cu două înfrângeri şi o victorie. Handbaliştii moldoveni au revenit de la Zaporojie şi au declarat că sunt mulţumiţi de aceste rezultate. Olimpus va juca primul meci pe teren propriu la sfârşitul acestei săptămâni.

Campioana Moldovei, Olimpus Chişinău, evoluează în acest sezon atât în campionatul naţional, cât şi în cel din Ucraina. În primele etape din campionatul ţării vecine, Olimpus a pierdut partidele cu ZTR şi ZNTU, ambele din Zaporojie, însă a învins gruparea ZTR-2 şi a acumulat primele două puncte în campionat.

Olimpus are obiective mari în acest campionat. Jucătorii spun că scopul principal este clasarea pe primele trei locuri.

"Am fi putut obţine mai mult. Am avut o evoluţie bună şi am demonstrat un joc de un nivel înalt", a spus Alexandru Pervanciuc, jucător Olimpus.

Olimpus Chişinău evoluează în Campionatul Ucrainei cu handbalişti amatori, care în afara antrenamentelor sunt şi la serviciu.

"Putem produce câteva surprize. Fără îndoială, acesta nu este Campionatul Moldovei. Echipele sunt mult mai valoroase. Este un pas mare pentru handbalul moldovenesc", a menţionat Pervanciuc.

"Apar neajunsuri când oamenii combină sportul cu serviciul. Ne străduim să facem ambele lucruri la fel de bine şi să folosim util timpul rezervat antrenamentelor", a precizat Andrei Minciuc, handbalist Olimpus Chişinău.

Alături de Olimpus, în Campionatul Ucrainei joacă alte cinci formaţii, dintre care patru sunt din oraşul Zaporojie. Echipa din Moldova va juca primul meci pe teren propriu din Campionatul Ucrainei pe şase octombrie, la Chişinău, cu ZTR Zaporojie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑