Gâlcă, la primul Derby Etern ca antrenor: "Golul pe care l-am marcat pe sfârșitul reprizei, foarte important"



01 ноября 2014

 

**VIDEO** Gâlcă, la primul Derby Etern ca antrenor:

Costel Gâlcă a debutat cu dreptul în derby-urile cu Dinamo în postura de antrenor. După o primă repriză dificilă, tehnicianul roș-albaștrilor a remediat din mers problemele de ordin tactic și mutările sale au dat roade: Steaua s-a desprins pe tabelă în partea a doua.

"Am avut o primă repriză foarte, foarte grea. Dinamo a creat o densitate foarte bună la mijlocul terenului, noi nu am știut să desfacem, să avem atitudinea de care aveam nevoie. Atacanții și mijlocașii de bandă stăteau în aceeași linie și nu aveam o linie de pase. A doua repriză am rectificat, am avut ocazii de gol și scorul putea fi mai mare", a declarat Gâlcă la conferința de presă de la finalul meciului disputat pe Arena Națională.

"Golul pe care l-am marcat pe sfârșitul primei reprize a fost foarte important. Ei s-au deschis și mai mult, noi am creat mai multe linii de pase, mijloașii de bandă au intrat mai mult în interior și de aici am putut să creem spațiile necesare și să fructificăm ocaziile pe care le-am avut", a mai spus acesta.

Gâlcă i-a dedicat succesul din derby lui Raul Rusescu, care a lipsit, accidentat: "Dedicăm victoria aceasta lui Rusescu, care o să aibă o operație. Îl așteptăm cât mai repede aproape de noi, dar și pe Iancu. Aceste acte sau jucători care au lovit astfel nu au ce căuta pe terenul de fotbal. Sunt jucători de echipa națională, de care are nevoie și clubul Steaua, și echipa națională".

Despre decizia de a-l folosi pe Lucian Filip fundaș stânga, Gâlcă a declarat: "Filip e un jucător foarte inteligent, are o alură foarte bună, este un jucător foarte bun care s-a adaptat până acum la trei posturi. Dacă va juca așa va rămâne el titular.

Mă gândeam să fac și mai repede schimbările, dar nici rezultatul nu mi-a permis acest lucru. Steaua la ora actuală are un lot foarte valoros, dar meciurile se câștigă pe teren, depinde dacă știi să exploatezi jucătorii pe care îi ai".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑