Higuain e eroul lui Napoli. A marcat în ultimele opt meciuri pe San Paolo, în Serie A



01 декабря 2015

 

**VIDEO** Higuain e eroul lui Napoli. A marcat în ultimele opt meciuri pe San Paolo, în Serie A

Napoli este lider solitar în Serie A TIM pentru prima oară după 25 de ani, în urma victoriei cu 2-1 obţinute pe teren propriu în faţa lui Inter Milano, iar principalul merit pentru această performanţă îl are Gonzalo Higuain.

Atacantul argentinian a confirmat forma excelentă pe care o traversează şi a marcat o dublă împotriva nerazzurrilor. Astfel, jucătorul de 27 de ani şi-a consolidat şi primul loc în clasamentul golgheterilor din Italia, pe care îl conduce cu 12 goluri.

Cu cele două goluri înscrise în poarta lui Handanovic, "Pipita" a ajuns la opt meciuri consecutive în care reuşeşte să marcheze pe Stadio San Paolo, în campionat. În ultimele două decenii, doar Bobo Vieri (11) şi Alberto Gilardino (9) stau mai bine la acest capitol.

Seria extraordinară a lui Higuain a început în ultimul meci de pe teren propriu din sezonul trecut, 2-4 cu Lazio, în care sud-americanul a reuşit o dublă. În următoarele şapte jocuri de pe San Paolo, fostul atacant al lui Real Madrid a punctat de 10 ori.

"Doppietta" din partida cu Inter a fost cea de-a treia a sezonului pentru argentinian, toate fiind reuşite în meciurile de acasă.

De asemenea, Higuain golul prin care Higuain a deschis scorul luni seară, în secunda 64, a fost al doilea cel mai rapid al sezonului în Italia. Primul loc în acest clasament îi aparţine în continuare lui Alberto Paloschi, atacantul lui Chievo marcând pe Marassi, cu Genoa, după doar 48 de secunde.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑