Britanicul Tyson Fury vrea să lupte cu Vladimir Kliciko. Deja "i-a aruncat mănuşa"



02 марта 2015
Foto: mirror.co.uk

Boxerul Tyson Fury i-a făcut provocarea lui Klicko după ce l-a învins la Londra pe Cristian Ciocan şi şi-a păstrat centura WBO la categoria grea.

Boxerul român Cristian Ciocan, campionul european WBO la categoria grea, a abandonat lupta cu Tyson Fury de la Londra după opt reprize.

Primele reprize au fost echilibrate, de tatonare, Fury încercând lovituri de la distanță, în timp ce Cristian Ciocan a căutat combinațiile rapide. În repriza a cincea, Fury l-a trimis la podea pe Ciocan după două croșee.

Fury, declarat învingător prin knock-out tehnic, și-a păstrat centura de campion WBO și va deveni challenger pentru titlul mondial WBO deținut de ucraineanul Vladimir Kliciko: "Omule, ştiţi cu toţii la cine mă adresez şi ce simt acum. Kliciko tu eşti următorul!"

Tyson Fury a obținut a 24-a victorie din tot atâtea meciuri disputate la profesioniști, în timp ce Ciocan, care boxează sub numele său german, Christian Hammer, a suferit a patra înfrângere din carieră.

Românul născut la Galaţi, Cristian Ciocan, cucerise centura de campion european WBO în septembrie 2012, la Goettingen, Germania.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑