Descătuşare: Cristiano Ronaldo, la primul gol reușit pe Santiago Bernabeu în acest an



02 марта 2015

 

**VIDEO** Descătuşare: Cristiano Ronaldo, la primul gol reușit pe Santiago Bernabeu în acest an

VIDEO Real - Villarreal 1-1. Real Madrid nu a izbutit decât un rezultat de egalitate în fața celor de la Villarreal, scor 1-1, însă vedeta lui Ancelotti, Cristiano Ronaldo, a reușit primul gol din acest an pe Santiago Bernabeu.

Ronaldo a deschis scorul în minutul 52, portughezul reușind să-l învingă pe Asenjo dintr-o lovitură de pedeapsă.

După reușita de duminică seara, Cristiano Ronaldo a ajuns la 30 de goluri în La Liga și este lider în topul marcatorilor, depășindu-i pe rivalii Messi și Neymar (27, respectiv 17 goluri).

Ronaldo nu a mai reuşit să înscrie pe Bernabeu, în campionat, de 85 de zile. Ultima oară când a făcut-o, pe 6 decembrie anul trecut, Ronaldo a reuşit toate golurile madrilenilor în victoria cu 3-0 obţinută în faţa celor de la Celta Vigo.

Starul Realului se mai poate lăuda cu o performanță unică. Ronaldo are cinci sezoane consecutive cu peste 30 de goluri marcate pentru gruparea madrilenă, performanță pe care nu a mai reușit-o nimeni în Top 5 campionate din Europa. În tot sezonul trecut din La Liga, Ronaldo a avut 31 de goluri.

De atunci, el a mai marcat pe Bernabeu doar în partidele cu Ludogorets (4-0, UEFA Champions League) și Atletico Madrid (2-2, Cupa Spaniei).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑