Craiova a egalat recordul Stelei de meciuri consecutive fără gol primit, în acest sezon



02 марта 2015

 

**VIDEO** Craiova a egalat recordul Stelei de meciuri consecutive fără gol primit, în acest sezon

VIDEO CSU Craiova – Steaua 0-0. În timp ce campioana e prima oară când are două meciuri consecutive fără victorie în acest sezon, formația antrenată de Sorin Cîrțu și Emil Săndoi a ajuns la 13 jocuri fără înfrângere și a egalat recordul de meciuri consecutive fără gol primit, pe care în actuala ediție de campionat îl deținea Steaua.

Cristi Bălgrădean n-a mai încasat gol de cinci meciuri, performanță pe care n-a reușit-o vreun portar în acest sezon al Ligii 1. Steaua are și ea cinci jocuri consecutive fără gol primit, în ultimele cinci runde din tur, dar atunci în poartă au stat Arlauskis, în patru partide, și Cojocaru, într-un meci.

Craiova a primit ultima oară gol pe 9 noiembrie, în etapa a 14-a, când a învins la Brașov cu 3-1. De atunci a câștigat 2-0 cu Rapid, 2-0, cu Ceahlăul, 1-0 cu Pandurii, remizând 0-0 cu CFR și cu Steaua.

Steaua n-a încasat gol în meciurile cu Dinamo, 3-0, Concordia, 1-0, FC Brașov, 2-0, FC Botoșani, 2-0, și CSMS Iași, 1-0.

Dumincă, Universitatea și-a depășit recordul istoric de meciuri fără înfrângere în campionat, 13, interval în care a reușit 9 succese și 4 remize, adunând 31 de puncte din 39 posibile.

E interesant faptul că în etapa a 6-a, ultima cu Gery Gane pe bancă, oltenii aveau doar două puncte, din două remize, și ocupau ultimul loc. Acum sunt pe poziția a patra, cu 33 de puncte, 11 mai puține față de lider.

6 goluri în ultimele 13 meciuri a primit CSU

8 meciuri fără gol primit au în total oltenii, în acest sezon

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑