Mourinho, surprins vorbind la telefon, imediat după succesul din Cupa Ligii. Pe cine a sunat



02 марта 2015

 

**VIDEO** Mourinho, surprins vorbind la telefon, imediat după succesul din Cupa Ligii. Pe cine a sunat

VIDEO Chelsea – Tottenham 2-0. Jose Mourinho a reușit duminică după-amiază să câștige primul său trofeu de la revenirea pe banca lui Chelsea, echipa sa învingând pe Tottenham în finala Cupei Ligii. Imediat după fluierul final al disputei de pe Wembley, portughezul a fost văzut vorbind la telefonul mobil. A dezvăluit că își sunase soția.

Trecuseră 941 de zile de la ultimul tofeu cucerit de antrenorul portughez, iar duminică a reușit să-și treacă în palmares al 21-lea trofeu major al carierei. Nu se fluierase încă finalul meciului cu Tottenham când a început să se bucure, făcând semne spre cei doi copii ai săi care erau în tribune, aproape de banca de rezerve. Apoi s-a îmbrățișat cu unul dintre secunzi, iar în momentul în care arbitrul Anthony Taylor a pus punct partidei, l-a salutat pe Mauricio Pochettino.

Apoi camerele de luat vederi l-au surprins vorbind la telefon. A dezvăluit el însuși, vizibil emoționat, după meci, cu cine: “Mi-am sunat soția, nu știa rezultatul. I-am avut aici pe fiul și fiica mea, dar soția mea era acasă și n-a știut rezultatul până când am sunat-o.”

></strong></em></p><p>Al șaptelea trofeu cu Chelsea pentru Mourinho i-a adus aminte tehnicianului de copilărie: <em><strong>“Pentru mine, e important să simt că încă mai sunt un copil. Înaintea meciului am avut aceleași sentimente ca înaintea primei mele finale, oricât de mulți ani au trecut de atunci! E important să simt aceeași fericire și să mă simt la 52 de ani ca un copil.”</strong></em></p><p>Jose a vorbit apoi despre importanța succesului de duminică: <em><strong>“Știu că am o echipă de construit aici și asta facem, dar e dificil pentru mine să trăiesc fără titluri, chiar și cu tot acest effort pe care-l facem ca să fim stabili. Am nevoie să mă hrănesc cu titluri. Iar acum, în această țară, e mult mai dificil să câștigi titluri, decât în prima mea perioadă aici.”</strong></em></p><p>Chelsea s-a apropiat și de titlul în Premier League, după ce Liverpool a învins pe Manchester City cu 2-1, duminică, înainte ca elevii lui Mourinho să ajungă la stadion pentru finala Cupei Ligii: <em><strong>“I-am pregătit pe jucători pentru o misiune imposibilă, aceea de a nu afla rezultatul lui City. Știam că e imposibil, dar nu am vrut televizoare în hotel, nici în autocar. Le-am spus că nu vreau niciun fel de dezamăgire dacă City dă gol în ultimul minut, sau bucurie dacă învinge Liverpool. Le-am cerut liniște deplină. Dar unul dintre membrii stafului meu, Silvinho, a sărit în sus în autocar. Am vrut să-l ucid!”</strong></em></p><p><em><strong><br></strong></em></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑