Dinamoviștii se laudă cu cel mai bun junior din țară: "Avem garanția că va fi al nostru în următorii 3 ani"



02 июля 2015

 

**VIDEO** Dinamoviștii se laudă cu cel mai bun junior din țară:

"Câinii roșii" îşi pun speranţa în cel mai tânăr component al lotului - la doar 16 ani, Robert Moldoveanu (foto dreapta) a făcut pregătirea sub comanda lui Mircea Rednic.

Atacantul a câştigat toate trofeele puse în joc cu grupa de juniori născuţi în 1999 şi este considerat de specialiști peste puştiul transferat de Arsenal.

Dinu Gheorghe, președintele de la Dinamo, a declarat: "Moldoveanu e undeva acolo unde era Dragomir în România, un copil foarte foarte bun, am reușit să semnam contract cu el și să avem garanția că va fi următorii trei ani jucător la Dinamo"

Ionuţ Negoiţă are de asemenea încredere în potențialul puștilor din lot: "Vrem să reconstruim, una dintre condiții e și faptul să integrăm în echipa mare un număr de tineri jucători crescuți la Dinamo, ceea ce se întâmplă, sunt deja trei, foarte tineri, adică Patrick Petre, Târcoveanu, Moldoveanu".

Puştii au completat lotul lui Dinamo în cantonamentele de la Braşov şi din Italia, însă abia din primăvară conducerea speră să-i aibă la potenţial maxim. "În iarnă vor putea să arate mai mult, 6 luni de pregătire cu prima echipă vor conta. Acum nu au ritmul de Liga I, pregătirea fizică se face la alt nivel la copii și juniori, dar noi contăm pe talentul lor, pentru că sunt extrem de talentați", a mai spus Dinu Gheorghe.

Dinamo va începe noul sezon din Liga I în direct la Digi Sport 1 - duminică, 12 iulie, elevii lui Mircea Rednic joacă în deplasare cu vicecampioana ASA Târgu Mureş.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑