Moldova a debutat cu dreptul in Liga Europa! Dacia Chisinau a obtinut prima sansa la calificare in turul doi preliminar dupa o victorie - VIDEO



02 июля 2015

Moldova a debutat cu dreptul in Liga Europa in acest sezon. Vicecampioana Dacia a dat tonul, cu o victorie, success care-i ofera prima sansa la calificarea in turul doi preliminar. Dacia a invins-o aseara la limita, in deplasare, pe formatia Renova din Macedonia.

 

Dacia Chisinau, echipa antrenata de Igor Dobrovolski, a avut parte de un inceput exelent de partida, in fata macedonenilor de la gruparea Renova. Aflat la debutul in cupele europene, fundasul dacilor, Mihai Rosca, a deschis scorul in minutul 13, dupa o centrare excelenta a lui Eugeniu Cociuc. 

 

Dupa aceasta insa Dacia s-a vazut dominata de formatia macedoneana, care a trecut de mai multe ori pe langa egalare. Totusi, poarta lui Gaiduchevici a ramas insa intacta. In partea secunda meciul s-a echilibrat, iar lupii galbeni au avut si ei sansa de a mai inscrie. Cel mai aproape de gol a fost capitanul Veaceslav Posmac, insa portarul gazdelor a salvat superb. 

 

Meciul s-a incheiat cu 1 la 0 in favoarea Daciei, care are nevoie acum sa pastreze rezultatul in partida retur, pentru a se califica mai departe. Returul Dacia - Renova va avea loc pe 9 iulie, la Orhei, cu incepere de la ora 18. Maine, Sheriff si Saxan vor juca si ele in primul tur preliminar al Ligii Europa. Sheriff va primi replica norvegienilor de la Odd, in timp ce Saxan va debuta in cupele europene la Chisinau contra echipei cipriote Apollon Limasoll. Ambele meciuri vor incepe de la ora 20.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑