Obiectiv modest pentru tricolore la CE: "Nu putem vorbi despre o performanță"



02 сентября 2015

 

**VIDEO** Obiectiv modest pentru tricolore la CE:

Guillermo Gallardo a pregătit câteva amicale tari pentru naţionala feminină de volei. Aflate în pregătire la Izvorani pentru Campionatul European din Belgia şi Olanda, tricolorele au întâlnit echipa germană Straubing, antrenată chiar de tehnicianul naţionalei României.

"Este important să facem în momentul de față niște meciuri amicale pentru că venim după o perioadă de vacanță, în care nu am prea lucrat cu mingea" a recunoscut Nneka Onyejekwe.

La turneul final, programat în perioada 26 septembrie - 4 octombrie 2015, România are o grupă infernala: infrunta Serbia, Germania şi Cehia. Ținând cont de adversari, obiectivul tricolorelor este unul modest.

"Putem câștiga un set, chiar mai bine. Nu putem vorbi despre o performanţă. Ar fi extraordinar să câștigăm un set. În special cu Cehia este posibil, dar lucrul important este să muncim mult mai mult pentru echipa naționala" a recunoscut selecționerul Guillermo Gallardo.

La Jocurile Europene de la Baku, România a reuşit o singură victorie în meciul cu Italia. "Am avut multe de învățat din experiența Baku, ne-a arătat Europa la un alt nivel, la care probabil nu ne-am așteptat și sperăm să folosim concluziile în beneficiul nostru" a concluzionat Adina Salaoru.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑