Derby-ul a fost suspendat, după ce Arlauskis a fost atacat cu petarde și a fugit la vestiare! Scene incredibile



03 мая 2015

**VIDEO** Derby-ul a fost suspendat, după ce Arlauskis a fost atacat cu petarde și a fugit la vestiare! Scene incredibile

VIDEO Dinamo - Steaua. Derby-ul fotbalului românesc a fost întrerupt în minutul 46, la scorul de 0-0, din cauza torţelor şi petardelor aruncare de fanii dinamovişti pe teren, pe Arena Naţională din Capitală, în etapa a 30-a a Ligii 1. Petardele au fost îndreptate spre portarul stelist Giedrius Arlauskis, care a plecat la vestiare din cauza acestor incidente.

Deși s-a dat fluierul de start al reprizei, arbitrul Cristian Balaj a fost nevoit să trimită cele două echipe la vestiare, până la calmarea spiritelor. Conform regulamentului, jucătorii vor sta la vestiare timp de 10 minute, după care vor reveni pe teren.

Filmul evenimentelor: arbitrul a dat startul reprizei secunde, moment în care galeria dinamovistă, aflată în spatele porții steliste, a început să arunce cu torțe pe teren. Arlauskis a semnalat acest lucru lui Balaj, care a oprit meciul. După aproximativ un minut, partida era gata de a fi reluată, dar o petardă a explodat chiar în spatele lui Arlauskis, care a tras o sperietură zdravănă și a făcut semn că nu va mai rămâne pe teren. Drept urmare, acesta s-a refugiat la vestiare.

Imediat s-a creat un meleu în zona tunelului ce duce la vestiare, iar Cristi Balaj a trimis cele două echipe la vestiare timp de 10 minute. În tot acest timp, Ionel Dănciulescu a încercat să tempereze spiritele, făcând un apel la galeria alb-roșilor. A intervenit și Marius Niculae, care mai mult a incitat spiritele, scandând împotriva rivalei din Ghencea în fața peluzei dinamoviste!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑