Oficial! Dorit de forțele din Premier League, Yehven Konoplyanka a ajuns în La Liga!



03 июля 2015

 

**VIDEO** Oficial! Dorit de forțele din Premier League, Yehven Konoplyanka a ajuns în La Liga!

Unul dintre cele mai așteptate transferuri ale verii s-a înfăptuit. Yehven Konoplyanka, mijlocașul de 25 de ani care a uimit Europa cu Dnipro în stagiunea precedentă și-a găsit în sfârșit echipă.

Dorit de opt echipe importante printre care Liverpool sau Tottenham, ucraineanul va evolua din stagiunea viitoare în La Liga.

Sevilla a anunțat pe site-ul oficial că a ajuns la un acord cu jucătorul care și-a petrecut ultimii 9 ani în tricoul celor de la Dnipro Dnipropetrovsk. "Clubul nostru a ajuns la un acord cu jucătorul, acesta urmând să efectueze vizita medicală și să semneze contractul", au anunțat andaluzii pe site-ul oficial.

></p><p>În acest sezon <strong>Konoplyanka</strong> a bifat 42 de partide în tricoul lui Dnipro, reușind să înscrie 8 goluri și să paseze decisiv în 7 rânduri.</p><p>Ucraineanul a fost cel mai curtat fotbalist al verii, având nu mai puțin de opt oferte pe masă, dintre care trebuie să aleagă. Exceptând <strong>Sevilla</strong>, celelalte 7 cluburi care l-au ofertat au fost <strong>Galatasaray, Beșiktaș, FC Porto, Liverpool, Stoke City, Tottenham și West Ham.</strong></p><p>Odată cu aducerea lui Konoplyanka, câștigătoarea UEFA Europa League a ajuns la 4 transferuri importante în această perioadă.<strong> Adil Rami, Michael Krohn-Dehli</strong> și <strong>Gael Kakuta</strong> sunt ceilalți 3 jucători transferați de andaluzi până acum în perioada de mercato.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑