Mesajul lui Al Pacino pentru naţionala Argentinei, înaintea finalei Copa America



03 июля 2015

 

**VIDEO** Mesajul lui Al Pacino pentru naţionala Argentinei, înaintea finalei Copa America

Lionel Messi şi colegii săi din naţionala Argentinei au un suporter de lux pentru meciurile de la Copa America 2015. Marele Al Pacino este fascinat de jocul prestat de "Pume" la turneul disputat în Chile.

Celebrul actor a vorbit despre naţionala condusă de Gerardo Martino şi a recunoscut că este îndrăgostit de fotbalul arătat de jucători precum Messi, Aguero, Pastore sau Di Maria.

"Îmi place mult cum jucaţi. V-am văzut jucând în mai multe rânduri şi am fost entuziasmat alături de iubita mea, Lucila. Sunt emoţionat că vă trimit acest mesaj şi vreau să vă transmit că sunteţi jucători extraordinari.

E o plăcere să vă văd jucând fotbal. Nu vă cunosc ca oameni, dar ca fotbalişti, vă iubesc", a declarat actorul ajuns la 75 de ani, pentru site-ul oficial al competiţiei.

Pacino are un motiv întemeiat să fie fanul lui Messi: iubita lui, Lucila Sola, este o actriţă de 36 de ani născută chiar la Buenos Aires.

Chile - Argentina, finala Copa America 2015, se va desfăşura sâmbătă, de la ora 23:00, şi va fi transmisă ÎN DIRECT ŞI ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑