Parcurs perfect pentru Djokovic și Wawrinka la Wimbledon. Spectacol pe iarba londoneză



03 июля 2015

 

**VIDEO** Parcurs perfect pentru Djokovic și Wawrinka la Wimbledon. Spectacol pe iarba londoneză

Novak Djokovic şi Stanislas Wawrinka rămân fără set pierdut la Wimbledon şi după cel de-al treilea meci. Câştigătorii celor două Grand Slam-uri de până acum în 2015 au trecut în turul al treilea de Bernard Tomic, respectiv Fernando Verdasco.

Novak Djokovic, campionul de anul trecut, a ajuns în optimi fără să piardă vreun set. Nici Bernard Tomic nu i-a pus mari probleme. Liderul mondial s-a impus cu scorul de 6-3, 6-3, 6-3 și va juca pentru un loc în sferturi cu sud-africanul Kevin Anderson. Lui Tomic i-a aparținut, însă, faza meciului, cu un lob peste liderul ATP.

Și Stanislas Wawrinka merge perfect la Londra. Elvețianul, câștigător la Roland Garros, a trecut tot în minimum de seturi de spaniolul Fernando Verdasco, 6-4, 6-3, 6-4.

Nick Kyrgios a mai făcut o "victimă" la Wimbledon. Australianul a cedat primul set în fața celui de-al șaptelea favorit, canadianul Milos Raonic. Kyrgios a revenit și și-a adjudecat victoria cu 5-7, 7-5, 7-6, 6-3.

O altă surpriză a fost eliminarea lui Grigor Dimitrov. Bulgarul, cap de serie numărul 11, a pierdut in minimum de seturi în fața francezului Richard Gasquet, scor 3-6, 4-6, 4-6.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑