** Legendarul Le Banner se întoarce în ring, ÎN DIRECT la Digi Sport



03 августа 2015

 

**VIDEO** Legendarul Le Banner** se întoarce în ring, ÎN DIRECT la Digi Sport

Legendarul kick-boxer francez Jerome Le Banner se reîntoarce în ring, în direct la Digi Sport, marți, de la ora 22:15, în gala de arte marțiale "Fight night in Saint Tropez".

Ajuns la 42 de ani și cu mai mult de 100 de meciuri de kickbox disputate, Le Banner a urcat ultima oară în ring anul trecut, în orașul natal Le Havre, când l-a învins prin KO, în repriza a doua, pe românul Lucian Danilencu.

Ultima înfrângere a suferit-o în Gala Glory 13, de la Tokyo, în fața rusului Sergei Kharitonov (decembrie 2013).

Adversarul de marți al lui Le Banner ( 120 kg.) este americanul de 24 de ani Karl Roberson, practicant de kickbox, muay thai și arte marțiale mixte, care va fi mai ușor decât francezul cu 13 kg.

Intâlnirea se va desfășura pe reguli de kickbox K1 și este programată pe durata a 5 reprize de două minute.

Ajuns de două ori în ultimul act al turneului final K1, în 1995 și 2002, fără să reușească să câștige, Le Banner a jucat și în nu mai puțin de 10 filme, dar are și un palmares de 6 meciuri fără înfringere în boxul profesionist.

Gala "Fight night in Saint Tropez" propune mai multe meciuri de kick-box și muay thay cu luptători renumiți : belgianul Filip Verlinden, Jonatan Oliveira, din Brazilia, sau thailandezii campioni mondiali, Yodwicha și Petchoydyind.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑