Campionatul Greciei se va relua la finalul săptămânii. Măsurile de securitate continuă însă



04 марта 2015

 

**Campionatul Greciei se va relua la finalul săptămânii.** Măsurile de securitate continuă însă

Campionatul de fotbal al Greciei se va relua la sfârşitul acestei săptămâni, însă toate meciurile se vor disputa cu porţile închise, după ce guvernul elen a ridicat miercuri suspendarea impusă în urma incidentelor care au avut loc la Atena, cu ocazia derby-ul dintre Panathinaikos şi Olympiakos.

”Decizia guvernului este ca meciurile din acest weekend să se dispute cu porţile închise, fără suporteri, iar apoi vom reanaliza situaţia pentru partidele din etapa următoare”, a declarat ministrul adjunct al Sportului, Stavros Kontonis.

Acesta a discutat pe parcursul zilei de miercuri cu preşedintele Super Ligii, Giorgios Borovilos, precum şi cu conducătorul Federaţiei de fotbal din Grecia, Giorgos Girtzikis, pe tema măsurilor propuse de cluburi pentru combaterea violenţei.

”Am avut o lungă discuţie şi există o foaie de parcurs pentru a aborda şi combate violenţa. Sper că putem respecta acest plan punct cu punct”, a adăugat Kontonis.

Guvernul Greciei a decis în februarie, ca urmare a recentelor violențe din fotbalul grec, culminând cu bătaia dintre președinții cluburilor Olympiakos și Panathinaikos, să suspende pe termen nedeterminat campionatul grec de fotbal.

A fost deja pentru a treia oară în acest sezon când competiția internă a fost suspendată din cauza violențelor de la meciuri.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑