Tchite debutează la Petrolul cu Steaua. Rednic, după două victorii: "Încă nu sunt mulțumit de joc"



04 марта 2015

 

**VIDEO** Tchite debutează la Petrolul cu Steaua. Rednic, după două victorii:

Petrolul și Steaua se întâlnesc, joi, la Ploiești, în turul semifinalelor Cupei României. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Prahovenii au câștigat trofeul în 2013, iar roș-albaștrii au pierdut finala la penalty-uri în sezonul trecut. Acum, se duelează pentru un loc în ultimul act.

Între timp, petroliștii au intrat în insolvență, dar stau bine din punct de vedere sportiv. Au câștigat primele două partide din returul Ligii 1, iar antrenorul Mircea Rednic spune că atmosfera este una bună, înaintea meciului contra campioanei. Nu e pe deplin mulțumit de atac, dar speră ca schimbările pe care le-a anunțat să îmbunătățească jocul echipei sale.

Tehnicianul "lupilor galbeni" a dezvăluit că împotriva Stelei îi va titulariza pe Laurențiu Marinescu și pe proaspăt transferatul Mohamed Tchite, care a venit săptămâna trecută la gruparea ploieșteană.

"Cupa este un trofeu pe care ni-l dorim foarte mult. Calificarea se poate decide atât la Ploieşti, cât şi în returul de la începutul lunii viitoare. Noi trebuie să jucăm inteligent, băieţii sunt pregătiţi şi concentraţi la meciul de mâine, nu ne interesează altceva. Am câştigat primele două meciuri din retur, dar încă sunt nemulţumit de joc, am suferit foarte mult în atac.", a declarat Mircea Rednic, miercuri, la conferința de presă dinaintea meciului cu Steaua.

"Atmosfera în cadrul lotului este foarte bună, băieţii au format o adevărată familie, iar dacă exista o anumită stabilitate, sunt sigur că Petrolul avea mult mai multe puncte acum. Ştiu că fanii abia aşteaptă acest joc, ca şi noi, şi mă aştept să fie o atmosferă incredibilă pe stadion.", a mai spus tehnicianul Petrolului.

La mai bine de o lună de la operaţia suferită la genunchi, golgheterul Petrolului, atacantul israelian de origine nigeriană Toto Tamuz, şi-a reluat pregătirile. Începând de marţi, atacantul urmează un program special în sala de forţă, iar de săptămâna viitoare s-ar putea antrena alături de ceilalţi coechipieri. În funcţie de starea sa fizică, Tamuz ar putea reintra într-un joc oficial la începutul lunii viitoare.

Petrolul - Steaua se joacă joi, de la ora 21:30, pe stadionul "Ilie Oană" și va fi transmis în format LIVE TEXT pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro. Returul va avea loc pe 2 aprilie.

 



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑