Dacia se razbuna din nou pe Milsami, dupa ce vulturii rosii i-au furat titlul sezonul trecut, in ultima etapa: Lupii galbeni s-au impus cu 1-0 la Orhei si a urcat pe primul loc in Divizia Nationala - VIDEO



04 октября 2015

Dacia Chisinau se razbuna din nou pe Milsami, dupa ce vulturii rosii i-au furat titlul in sezonul trecut, in ultima etapa. Astazi Dacia s-a impus cu 1 la 0 la Orhei si gratie succesului a urcat pe primul loc in Divizia Nationala. In urma cu 2 saptamani, la Speia, Dacia a invins-o pe Milsami la fel cu 1 la 0.


Cu amintiri nu prea placute, dupa ce a pierdut anul trecut titlul in ultima runda la Orhei, astazi Dacia a inceput in forta partida cu Milsami. Lupii galbeni imbracati in echipament neagru au reusit deschiderea scorului in minutul 5 prin Alexadru Bejan, care a prins un sut superb din afara careului.

Suparat pe jocul din defensiva echipei sale, tehnicianul campioanei a efectuat rapid o schimbare. Iurie Osipenco l-a inlocuit pe marocanul Adil Raihli, cu nigerianul Ovie Monday, iar acest fapt l-a nemultumit pe marocan, care a cedat nervos. Cand a iesit de pe teren acesta a aruncat tricoul campioanei.

Acestea au si fost momentele cheie ale primei reprize, scorul ramanand 1 la 0 in favoarea Daciei, chiar daca Milsami a avut si ea sanse. In partea secunda campioana Moldovei a fortat egalarea, dar jocul a fost unul pe contre cu foarte putine ocazii importante de gol. S-a incheiat 1 la 0, iar Dacia acumuleaza alte 3 puncte importante si urca pe primul loc cu 23 de puncte.

Alexandru BEJAN, MIJLOCAS DACIA CHISINAU: “Îmi place că am înscris golul victoriei, în scpecial în astfel de meciuri, într-un derby. Mă bucur că am ajutat echipa şi am câştigat. ”

Romeo SURDU, ATACANT MILSAMI ORHEI“: Au avut un singur sut pe poarta si ne-au dat gol. Imi pare rau ca nu am reusit sa revenim acasa alaturi de suporterii nostril sa castigam.”


Dupa 10 runde Milsami a acumulat doar 15 puncte si este pe pozitia a patra, la 8 puncte in spatele liderei Dacia.


Romeo SURDU, ATACANT MILSAMI ORHEI: “Si anul trecut a fost la un moment dat la fel, si am revenit si am catigat campionatul. Asa ca nimic nu este pierdut.”


In schimb, Zimbru se tine tare in acest sezon. Astazi, galben verzii s-au impus cu 3 la 0 in fata celor de la Zaria Balti si sunt la doar un punct in spatele rivalei Dacia. Golurile au fost inscrise de Dan Spataru, Helio si Jo. Intr-o alta partida a etapei cu numarul 10 din Divizia Nationala nou-promovatele Speranta Nisporeni si Petrocub Hancesti au incheiat la egalitate 1 la 1.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑