Ramos a făcut două mari erori, în doar 10 secunde, dar a fost salvat de Keylor Navas



04 октября 2015

 

**VIDEO** Ramos a făcut două mari erori, în doar 10 secunde, dar a fost salvat de Keylor Navas

VIDEO Atletico Madrid - Real Madrid. În minutul 21 al partidei de pe ”Vicente Calderon”, căpitanul ”galacticilor”, Sergio Ramos, a comis două mari erori în decurs de numai 10 secunde.

Mai întâi, fundașul central al grupării blanco a încercat să centreze un balon, din apropierea liniei de centru, dar a trimis direct în Tiago. Mijlocașul lui Atletico i-a pasat imediat în față lui Oliver Torres, care a plecat în viteză spre poarta lui Keylor Navas.

Torres a fost ajuns din urmă, la marginea careului de 16 metri de către Varane, francezul l-a presat, jucătorul lui Atletico s-a încurcat în minge după care Ramos, venit din spate, l-a deposedat. Numai că Ramos și-a prelungit balonul, astfel că Tiago a interceptat.

A fost momentul în care fundașul ”galacticilor” a făcut a doua mare greșeală, de data aceasta în propriul careu, astfel că Alberto Undiano Mallenco a arătat punctul cu var.

Din fericire pentru Ramos, Keylor Navas, portarul care a fost la doar câteva secunde de un transfer la Manchester United, în ultima zi de mercato din vară, a apărat penalty-ul executat de Griezmann.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑