HCM Baia Mare - Kadetten Schaffhausen 31-31. Trei puncte în trei meciuri pentru maramureșeni



04 октября 2015

 

**VIDEO** HCM Baia Mare - Kadetten Schaffhausen 31-31. Trei puncte în trei meciuri pentru maramureșeni

Minaur a remizat cu elveţienii de la Kadetten, in al treilea meci din grupa D a Ligii Campionilor. În ultimele secunde, bara s-a opus victoriei băimărenilor.

Meci de infarct la Baia Mare, între Minaur și Kadetten Schaffhausen, în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor. Aflitulin a înscris un gol superb pentru HCM, dar oaspeții au reușit să-și creeze un avantaj de patru goluri. Finalul primei reprize le-a aparținut handbaliștilor antrenați de Lars Walther. În ultimele trei minute s-au apărat perfect și s-au apropiat la 16-18.

Startul actului secund s-a disputat în aceeași manieră - Ivancsik și Ostroushko au dus scorul la 20-18, iar primul gol al campionilor Elveției a venit după mai bine de șapte minute. O dublă eliminare în tabăra băimăreană a readus-o pe Kadetten la conducere.

Tatai a făcut însă minuni și a apărat două lovituri de la 7 metri. Portarul celor de la Minaur a ajuns la 17 parade, iar Bera a avut șansa de a înscrie, în ultimele secunde, golul victoriei. Bara s-a opus și băimărenii au ratat obținerea unui nou succes în cea mai importantă competiție continentală. S-a terminat 31-31 și Kadetten și-a trecut în cont primul punct în grupa D.

„Nu am avut cea mai bună zi și am făcut multe greșeli copilărești, mai ales în startul meciului. Consider că un rezultat de egalitate este destul de corect”, a declarat antrenorul băimărenilor, Lars Walther.

HCM a adunat 3 puncte după disputarea a trei meciuri.

Sursa foto: Minaur.ro

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑