EXCLUSIV Un fost antrenor cu portarii de la Steaua crede în Cojocaru. ”L-am pregătit și la juniorii lui Dinamo”



05 марта 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Un fost antrenor cu portarii de la Steaua crede în Cojocaru. ”L-am pregătit și la juniorii lui Dinamo”

VIDEO CSU Craiova - Steaua 0-0. Valentin Cojocaru a fost titular în ambele partide din retur, însă doar la Craiova a reușit să păstreze imaculată poarta roș-albaștrilor. Tot mai mulți dintre steliști susțin că el trebuie să fie de acum numărul 1 dintre buturile campionilor.

Părerea este împărtășită și de Florin Tene, unul dintre foștii antrenori cu portarii ai grupării din Ghencea. Într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport, după despărțirea de Al Hilal, Tene garantează pentru tânărul fotbalist al Stelei (19 ani), care a bifat deja patru partide ca titular în actualul sezon.

”Cojocaru este un portar care are toate calitățile pentru a ajunge la nivelul lui Pantilimon și al lui Tătărușanu. Eu îl cunosc bine pe băiat, pentru că l-am avut și la copii și juniori la Dinamo, dar și la echipa națională de juniori a României. Îi cunosc și calitățile și caracterul.

Îi poți da încredere în continuare. A prins acum meciurile la Steaua așa că ușor-ușor îi poți da credit în continuare”, a spus Tene.

Cea mai bună soluţie pentru Steaua, care îşi propune intrarea în grupele UEFA Champions League în sezonul viitor ar fi însă rămânerea lui Arlauskis. Lituanianul a fost unul dintre cei mai buni stelişti din acest sezon.

”Arla este un portar bun, îl cunosc de mult timp. Îmi aduc aminte de perioada de la Urziceni, unde a făcut meciuri bune. Îl văd acum că apără iar bine, este într-o formă bună”, a conchis Tene la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑