FOTO Gutierrez a revenit în Premier League după aproape un an, în meciul cu Man. United



05 марта 2015

 

**FOTO** Gutierrez a revenit în Premier League după aproape un an, în meciul cu Man. United

La 31 de ani, Jonas Gutierrez trăiește a doua tinerețe la Newcastle. Grav bolnav, mijlocașul a revenit în Premier League după aproape un an de zile.

Gutierrez a prins 35 de minute în duelul cu Manchester United, pierdut pe final de echipa sa, scor 0-1, fiind aplaudat la scenă deschisă de cei 50.000 de oameni prezenți pe arena St. James Park.

></p><p>La finalul meciului, Gutierrez a fost felicitat și de adversari pentru revenirea sa pe teren, în frunte cu <strong>David de Gea</strong>, portarul lui United.</p><p>Folosit în ultima perioadă la echipa a doua, Gutierrez a bifat primul meci spre sfârșitul anului trecut, după operația complicată pe care a suferit-o. El a evoluat 87 de minute şi a fost căpitan în meciul pe care echipa de tineret a lui Newcastle l-a câştigat cu 4-1 în faţa lui West Ham United.</p><p><img src=, spunea Gutierrez, la începutul anului.

Gutierrez s-a operat la o clinică argentiniană în luna septembrie a anului trecut, când i-a fost extirpat testicolul stâng după ce i s-a descoperit o tumoare şi a fost supus chimioterapiei.

Transferat în 2008 la Newcastle, Gutierrez a jucat 177 meciuri şi a marcat 10 goluri în Premier League. Ultima lui apariţie în campionatul Angliei data din luna aprilie a anului 2014, când argentinianul era împrumutat la Norwich City.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑