Al doilea cel mai mare oraş din Franţa, Marseille, este în toiul pregătirilor pentru EURO-2016



05 мая 2016
Foto: fly.com
Al doilea cel mai mare oraş din Franţa, Marseille, este în toiul pregătirilor pentru EURO-2016. La stadionul Velodrome se vor juca 6 partide ale Campionatului European de fotbal. Arena are o capacitate de peste 67 de mii de locuri.
"Avem deja 40 de oameni, care sunt angajaţi special pentru EURO-2016. Sperăm ca numărul acestor persoane se va mări până la 800-1000 sau chiar va ajunge la 5 mii de oameni în ziua meciurilor", a spus directorul stadionului Velodrome, Martin D'Argenlieu.
Organizatorii Campionatului European vor spori măsurile de securitate după atentatele din Paris soldate cu peste 140 de morţi.
"Desigur, nu putem anula EURO și crea zone pentru fani. Barbarii, care au atacat Franţa, Anglia, Belgia, doresc să distrugă modelul nostru de civilizație bazat pe drepturi și justiție. Sportul este cea mai bună modalitate de a risposta pentru nu a schimba nimic în viața noastră", a spus vicepreşedintele Senatului Franţei, Yves Moraine. 
Fanii de la Marseille, care nu vor avea bilete la meci, ar putea vedea meciurile în zonele amenajate special pe plaja Prado. Acolo vor fi instalate ecrane gigant.
Campionatul European din acest an va începe pe 10 iunie şi va dura o lună. În meciul de deschidere se vor întâlni naţionalele Franţei şi României.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑