EUFORIE TOTALĂ la Madrid. Ce spun microbiștii spanioli înaintea finalei UCL dintre Real și Atletico



05 мая 2016
foto simbol: leaguelane.com
Suporterii cluburilor de fotbal din Madridsunt încântaţi de faptul că pentru a doua oară în ultimele trei sezoane în finala Ligii Campionilor vor juca aceleași două echipe din capitala Spaniei.
Microbiştii susțin că faptul calificării lui Real şi Atletico în finală pentru a doua oară, la distanță de doar doi ani de la prima, demonstrează cât e de înalt nivelul fotbalului spaniol:
"Este un moment important, care va rămâne în istorie mereu. Cele două echipe din oraș calificate în finală demonstrează că fotbalul spaniol este la cel mai înalt nivel atât în Europa, cât şi în toată lumea."
"Îmi place foarte mult. Prefer un duel spaniol decât să văd cum joacă împotriva unei echipe germane sau engleze."
Unii locuitori ai oraşului Madrid sunt de părere că Atletico are în prezent cea mai bună echipă a sa din toate timpurile:
"Atletico şi Realul au fiecare stilul său de joc, diferite de altele. Cred că Atletico este mai bună. Real Madrid a avut noroc la tragerea la sorți şi a ajuns în finală. Atletico a eliminat Barcelona, Bayern Munchen și PSV. În prezent, Atletico are cea mai puternică echipă a sa din toate timpurile."
Realul şi Atletico s-au mai întâlnit în finala Ligii Campionilor în 2014, la Lisabona. Atunci, "Los Blancos" au evitat înfrângerea în ultimul minut al timpului regulamentar și s-au impus cu 4-1 după prelungiri. Acea finală a fost prima în care s-au întâlnit două cluburi din acelaşi oraş.
Finala din acest an va avea loc la Milano, pe 28 mai. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Prime.
 
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑