Finlandezii au sosit deja la Bucureşti: "Jucăm cu cea mai puternică echipă din grupă"



05 октября 2015

 

**VIDEO** Finlandezii au sosit deja la Bucureşti:

Finlandezii au sosit în România, cu trei zile înaintea meciului de pe Arena Naţională cu România, din preliminariile Euro 2016. "Întâlnim cea mai bună echipă din grupă, dar ne jucăm şansa de a merge în play-off", a declarat selecţionerul nordicilor.

Delegaţia Finlandei a ajuns, în număr restrâns, la Bucureşti. Selecţionerul Markku Kanerva a venit alături de staff şi de o parte dintre jucători. Lotul se va completa cu stranierii care fac deplasarea pe cont propriu.

Nordicii îşi joacă împotriva "tricolorilor" ultima şansă de a ajunge la turneul final de anul viitor.

"Bineînţeles că este un meci extrem de important, pentru că avem o şansă foarte mică de a merge în play-off. Mă aştept la un adversar foarte puternic, pentru că România este probabil cea mai bună echipă din grupă", a declarat Markku Kanerva.

Cu două meciuri rămase de disputat, Finlanda are 10 puncte, cu şase mai puţine decât naţionala lui Anghel Iordănescu.

"M-am întâlnit şi cu directorul tehnic al federaţiei finlandeze de fotbal, care îmi spunea că e pentru prima oară când finlandezii vin atât de devreme şi au luat această măsură pentru că sunt convins că au speranţe că se vor califica la baraj", a spus selecţionerul naţionalei României.

"Este procedura normală pe care o avem înainte de meciuri. venim cu trei sau patru zile înainte, ca să avem o pregătire bună şi vremea pare destul de frumoasă aici, în Bucureşti", a explicat Kanerva.

Nordicii au moralul ridicat, după ce, în ultimele două meciuri din grupă, au trecut cu acelaşi scor, 1-0, de Grecia şi Insulele Feroe.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑