Meci spectaculos în Euroliga de baschet masculin. Anadolu Efes a învins Panathinaikos Atena după prelungiri



05 ноября 2016
FOTO: euroleague.net
Meci spectaculos în etapa a cincea a sezonului regulat din Euroliga de baschet masculin. În partida de la Istanbul dintre Anadolu Efes şi Panathinaikos Atena câştigătoarea s-a decis abia într-a doua repriză de prelungiri.
Gruparea elenă a început meciul mai bine, iar la pauza mare conducea cu 42-35. Gazdele au redus din diferenţă în sfertul al treilea, iar în ultimul au reușit să și egaleze pe final, 70-70, și astfel meciul a ajuns în prelungiri.
Cele 5 minute din primul over-time (овер-тайм) nu au adus departajarea, scorul fiind de 77-77. Anadolu s-a distanţat abia în cel de-al doilea over-time şi, în final, s-a impus cu 91-83. Cel mai prolific jucător al meciului a fost Thomas Heurtel de la echipa învingătoare. Baschetbalistul francez şi-a trecut în cont 17 puncte.
Anadolu Efes a obţinut a doua victorie în actuala ediţie a Euroligii, în timp ce Panathinaikos a suferit a doua înfrângere.
În alte partide, Zalgiris Kaunas a fost învinsă pe teren propriu de formaţia turcă Darussafaka Dogus, scor 80-83, iar echipa spaniolă Baskonia s-a impus în faţa Țrvenei Zvezda din Belgrad cu 70-63.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑