EXCLUSIV Marica, sfătuit să aleagă Steaua: ”Va da 12-14 goluri până la vară!”06 января 2016

 

**VIDEO EXCLUSIV** Marica, sfătuit să aleagă Steaua: ”Va da 12-14 goluri până la vară!”

Ciprian Marica (30 de ani) este liber de contract după ce s-a despărțit de turcii de la Konya și este ofertat, în acest moment, de mai multe echipe. Mircea Sandu îl sfătuiește pe atacant să aleagă Steaua, acolo unde spune el va reuși să marcheze foarte multe goluri.

Fostul președinte al Federației Române de Fotbal a spus, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport, că a stat de vorbă cu Marica și că l-a sfătuit pe acesta să nu mai stea mult pe gânduri și să accepte fie oferta celor de la Steaua, fie pe cea a lui Victor Pițurcă, la Al Ittihad.

Sandu crede că Steaua ar reprezenta o variantă bună pentru atacantul tricolorilor, mai ales dacă echipa se va întări în această pauză competițională.

”Dacă aduc un vârf de atac care să marcheze goluri va fi foarte bine pentru că Steaua aduce multe mingi în fața porții atât prin Stanciu, Adi Popa, dar și prin fundașii laterali. Mie îmi pare rău că Țucudean nu a reușit acolo.

Dar, dacă va veni Marica, sunt convins că va marca 12-14 goluri în cele trei meciuri care au mai rămas de jucat în sezonul regulat și în play-off”, a spus Nașu’.

Mircea Sandu crede că și Al Ittihad poate fi o soluție bună pentru Marica.

”Pe Marica îl văd la Pițurcă, el l-ar pune în condițiile cele mai bune pentru Campionatul European. L-am și sfătuit să meargă acolo, decât să mai stea și să aștepte. Getafe este la retrogradare. Chiar și Steaua este o soluție, dar cred că Pițurcă l-ar pregăti foarte bine pentru echipa națională.

Repet, el trebuie să se gândească și la Steaua. Dacă echipa se va întări are și șanse de a continua acolo și din vară în cazul în care echipa se va califica în cupele europene. Dacă va mai juca trei ani de zile cred că e suficient”, a mai spus Sandu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑