CSM București - Cisnădie 31-19. Ultima repetiție înainte de Ligă



 

**VIDEO** CSM București - Cisnădie 31-19. Ultima repetiție înainte de Ligă

Handbalistele de la CSM Bucureşti continuă să câştige pe bandă rulantă. Campioanele au trecut clar de Măgura Cisnădie, scor 31-19, în primul meci oficial jucat în 2016, în prima etapă a returului din Liga Națională.

Defensiva gazdelor nu a cedat pentru aproape 10 minute, iar scorul a căpătat proporții. La pauză, CSM conducea cu 19-6 și nu se mai punea problema câștigătoarei. Campioanele au redus ritmul în actul secund, iar echipa din Cisnădie a avut mai mult succes pe semicercul advers.

S-a încheiat 31-19 pentru bucureștence, care își mențin invincibilitatea în Liga Națională și se pregătesc de primul meci în grupele principale ale Ligii Campionilor.

"Cred că un meci mai puternic ne-ar fi fost mult mai benefic, pentru că imediat începem Champions League și avem un meci destul de greu și în deplasare cu Vardar", a spus Oana Manea, pivotul de la CSM București.

"A fost important pentru noi să avem un start bun, ca să putem fi concentrate la meciul de sâmbătă", a spus și Linnea Torstenson, tot de la formația bucureșteană.

Pentru CSM București urmează disputa din deplasare, cu Vardar Skopje. Primul meci al româncelor din grupele principale ale Ligii Campionilor se joacă sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 18:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑