6 echipe vor titlul, dar Mircea Sandu dă 5 motive pentru care tot Steaua se va impune 

6 echipe vor titlul, dar **Mircea Sandu dă 5 motive** pentru care tot Steaua se va impune

Pentru prima dată în istoria recentă a fotbalului românesc titlul de campioană va fi disputat de șase echipe. Practic, cele care se vor califica în play-off la finalul sezonului regulat de care ne mai despart trei etape.

Chiar dacă Astra este liderul la zi din Liga 1 și echipa care a dominat până acum sezonul iar Steaua se află abia pe locul patru, la șase puncte distanță de giurgiuveni, Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, tot pe roș-albaștri îi vede campioni, după cum a spus într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

Sandu a propus chiar 5 motive pentru care elevii lui Laurențiu Reghecampf pot câștiga al patrulea titlu la rând în Liga 1.

”Steaua este favorită pentru că:
1. Gigi va face achiziții de jucători suficient de valoroși, posibil chiar Marica.
2. Pentru că, odată cu revenirea lui Reghe, parcă și norocul e mai aproape de Steaua
3. Pentru că la Astra, atât timp cât domnul Niculae nu este liber, vor fi probleme de finanțare.
4. Pentru că deși Dinamo a avut o evoluție constant bună cred că e greu să emită pretenții pentru primele două locuri.
5. Pentru că Viitorul lui Hagi, chiar dacă joacă foarte bine și joacă foarte spectaculos, este o echipă cu avânt tineresc care nu știu dacă va rezista și în play-off cu o evoluție atât de frumoasă și rezultate foarte bune. De aceea spun că Steaua are o șansă în plus”, a spus Sandu la Digi Sport.

Fostul președinte al FRF crede că Astra îi poate pune probleme Stelei doar dacă Ioan Niculae va ieși din închisoare cât mai repede.

”Dacă domnul Niculae iese acum în ianuarie și poate finanța echipa cum a făcut-o și înainte și nu va pierde mai mult de doi jucători, atunci e altceva. Astra poate supraviețui și fără Budescu, dar dacă vor mai pleca doi-trei jucători, atunci echipa o va lua pe o pantă descendentă”, a mai spus Mircea Sandu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑