Victorie importanta pentru Juventus: Cea mai titrata echipa a Italiei a castigat aseara meciul cu Bologna, scor 3-1 - VIDEO



06 октября 2015

Victorie importanta pentru Juventus Torino. Cea mai titrata echipa a Italiei, care trece, insa, printr-un sezon dificil, a castigat, aseara, meciul cu Bologna, scor 3 la 1. Lider in campionat ramane Fiorentina.


Juventus a primit vizita ultimei clasate  Bologna si deja in minutul 5 a incasat gol. A marcat Mounier. Campioana Italiei s-a aruncat, imediat, in atac. Dupa cateva ratari, gazdele au egalat, prin Morata. 

Juve a dominat in continuare si, in startul reprizei secunde, acelasi Morata a fost faultat in careu. Arbitrul a dictat penalty, pe care l-a transformat Dybala. Pentru a fi siguri de victorie, torinezii au lovit, apoi, inca o data, prin Khedira.

 

 Juventus s-a impus cu 3 la 1 in partida cu Bologna si se afla pe locul 12 in campionat. Echipa lui Allegri are 8 puncte, in timp ce lider in Italia este Fiorentina, cu 18 puncte la activ. Aceasta nu a avut emotii, aseara, in fata echipei Atalanta. Fiorentina a castigat cu scorul de 3 la 0. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑