Vești proaste: Il Luce nu va mai antrena niciodată naționala. ”Și-a spus ultimul cuvânt pentru România”



06 октября 2015

 

**VIDEO** Vești proaste: Il Luce nu va mai antrena niciodată naționala. ”Și-a spus ultimul cuvânt pentru România”

Mircea Lucescu se află la București zilele acestea iar joi va fi prezent în tribune la meciul României cu Finlanda. Tehnicianul lui Șahtior este însă departe de o revenire în fotbalul românesc.

Unul dintre foștii președinți din Liga 1, Constantin Anghelache, care a ocupat o funcție executivă și la Dinamo, explică de ce crede că Lucescu nu se va mai întoarce să lucreze în sportul nostru.

Anghelache, unul dintre oamenii care-l cunosc cel mai bine pe Lucescu, și-a argumentat afirmația. 

”Cum îl cunosc eu pe Mircea, cred că și-a spus de mult ultimul cuvânt pentru România, când a fost cu Dinamo și a plecat după ce a dus-o în semifinală de cupă europeană, când a fost la națională și a fost împins afară de alții, când a fost la Dinamo, înainte de 1990, și gânduri străine și năstrușnice au împiedicat transformarea acestui club într-unul profesionist și mondial, aș zice”, a spus Anghelache. 

Fostul oficial al roș-albilor l-a comparat pe ”Il Luce”, printre alții, cu Sir Alex Ferguson și a spus că tehnicianul român a atins un nivel al cunoștințelor care-i permite să dea sfaturi și altora.

”Mircea este printre cei 15 înțelepți ai lumii în materie de antrenorat, alături de cei pe care-i cunoașteți deja, cum sunt Ferguson și alții. Faptul că are ședințe la Nyon, unde dă sfaturi multora, spune multe”, a conchis Anghelache. 

CLASAMENT Grupa F

></strong></span></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑