Panzerele germane nu trebuie decât să facă un egal cu Irlanda pentru a ajunge în finalul Euro-2016



06 октября 2015
Foto: pitchpundit.wordpress.com

Campioana Mondială Germania este la un punct distanţă de turneul final al EURO-2016. Nemţii au nevoie de cel puţin un egal în partida de joi cu Irlanda pentru a-şi asigura un bilet la Campionatul European care va fi găzduit de Franţa.

Germania este liderul grupei D preliminare, cu 19 puncte după opt etape disputate. Campionii mondiali vor întâlni în deplasare  Irlanda, care se află pe locul trei în clasament, cu 15 puncte. Astfel, un singur punct le-ar aduce germanilor calificarea la Campionatul European din 2016.

"Este o echipă de luptători şi, cu siguranţă, nu ne vor permite să ne facem jocul. Noi vom fi prudenţi şi vom aştepta momentul perfect pentru a da lovitura. Nu trebuie să ne pierdem concentrarea", a spus fundaşul german Jerome Boateng.

"Vom avea parte de o atmosferă superbă. Meciurile împotriva naţionalelor din Marea Britanie sunt întotdeauna fantastice. Am învins Scoţia şi ne dorim victoria şi la Dublin, pentru a obţine calificarea fără emoţii", consideră mijlocaşul Ilkay Gundogan.

Germania nu are probleme de lot înaintea partidei cu Irlanda. Lukas Podolski este singurul fotbalist incert pentru acest meci, din cauza unei accidentări la genunchi.

Pe locul doi în grupa D se află Polonia, cu 17 puncte, națională care se va duela în deplasare cu a patra clasată, Scoţia.

Într-un alt meci din această grupă, Georgia va întâlni pe teren propriu Gibraltar.

La Campionatul European din Franţa se vor califica direct primele două clasate din cele nouă grupe preliminare, dar și cel mai bun loc trei.

Alte patru naţionale vor lupta pentru accederea la turneul final în urma unui baraj.

 

 

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑