HC Adrian Petrea Reşiţa - CSM Bucureşti 23-27. Liderul s-a impus greu în Banat



07 октября 2015

 

**VIDEO** HC Adrian Petrea Reşiţa - CSM Bucureşti 23-27. Liderul s-a impus greu în Banat

CSM Bucureşti s-a impus în deplasare la HC Adrian Petrea Reşiţa în etapa a noua a Ligii Naţionale de handbal masculin. Nou promovata i-a ţinut piept vicecampioanei în prima repriză, însă partea a doua a fost dominată de oaspeţi, care s-au impus cu 27-23.

Liderul Ligii Naţionale, CSM Bucuresti, a avut meci greu în deplasare la Reşiţa, cu HC Adrian Petrea. Nou-promovată după doi ani de la înfiinţare, echipa bănățeană a obţinut victorii neaşteptate până acum în Liga Naţională, cu Dinamo, Călăraşi sau Târgu Jiu şi spera să producă surpriza şi cu CSM Bucureşti.

Gazdele au început bine partida din etapa a noua, însă bucureştenii au intrat cu un punct avantaj la vestiare, 12-13. Vicecampioana a jucat cu mai mult curaj în repriza a doua, iar după ce gazdele au profitat de o eliminare şi au egalat la 13, bucureştenii s-au desprins pe tabelă. La jumătatea actului secund, era 21-17 pentru CSM, care nu a ratat victoria, în ciuda susţinerii din tribune.

Sala Polivalentă din Reşiţa a fost arhiplină la partida cu echipa lui Zvonko Shundovski. S-a terminat 27-23 pentru CSM, care rămâne lider în Liga Naţională, şi datorită lui Ionuţ Iancu. Portarul bucureştenilor a avut opt parade şi o lovitură de la 7 metri apărată. Iulian Stamate a marcat şapte goluri, cele mai multe dintre jucătorii oaspeţilor.

„A fost extrem de greu, fiecare meci este extrem de dificil. După rezultatele obținute anul trecut și anume vicecampioana României, anul ăsta așteptările sunt foarte foarte mari și dorințele fiecăruia și ale noastre sunt să câștigăm campionatul, Cupa României și să mergem cât mai departe în Cupa EHF”, a spus Iulian Stamate.

Liderul CSM joacă în etapa următoare acasă, cu Dinamo, în timp ce reşiţenii au meci pe terenul Stelei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑