Serena Williams a câştigat meciul cu Simona Halep la turneul de Mare Şlem de la US Open



08 сентября 2016
Foto: tipseri.net
Simona Halep versus Serena Williams a fost punctul de atracție al serii la turneul de Mare Şlem de la US Open.
Tenismena din Constanța a făcut un meci foarte bun în fața numărului 1 mondial, în pofida faptului că la capătul acestuia a trebuit să se recunoască învinsă. Americanca a început mai bine şi şi-a adjudecat primul set cu 6-2. Halep a revenit şi a câştigat cu 6-4 actul secund. Totuşi, în setul decisiv, Williams a câștigat un game pe serviciul Simonei și a câștigat cu 6-3.
De şase ori câştigătoare la Flushing Meadows, Serena o va întâlni în semifinale pe cehoaica Karolina Pliskova, care a trecut cu un dublu 6-2 pe croata Ana Konjuh.
În turneul masculin, japonezul Kei Nișikori l-a învins, surprinzător, în 5 seturi pe scoțianul Andy Murray, cap de serie numărul doi. Scoţianul a condus cu 2-1 la seturi, dar Nișikori a revenit spectaculos şi a obţinut victoria. Supărat după un punct pierdut, Murray a lovit fileul cu racheta.
În penultimul act Nișikori va juca cu elveţianul Stanislas Wawrinka. Al treilea favorit al turneului s-a impus cu 7-6, 4-6, 6-3, 6-2 în faţa argentinianului Juan Martin Del Potro.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑