Jucătorii lui CFR Cluj au profitat de pauza competițională, pentru a se relaxa la Școala de Poliție



08 октября 2015

 

**Jucătorii lui CFR Cluj au profitat de pauza competițională,** pentru a se relaxa la Școala de Poliție

CFR Cluj vrea să uite ultimele trei etape, în care a strâns doar două puncte. Jucătorii antrenaţi de Francisc Dican au profitat de pauza competiţională pentru a se relaxa la Şcoala de Poliţie.

CFR a profitat din plin de pauza provocata de meciurile echipei nationale. Ardelenii încearcă să își revină după ultimele trei etape, în care au luat doar două puncte. Înfrângere în faţa Craiovei şi remize cu Târgu Mureş şi Astra sunt rezultatele înregistrate de clujeni. Echipa lui Francisc Dican se pregăteşte de meciul din Cupa Ligii cu Dinamo, pe care a învins-o în campionat cu 2-0.

„Ne pregătim bine pentru perioada care urmează, avem meciuri foarte grele, nu avem timp să privim prea mult în trecut. Trebuie să privim în față și să învățăm din ce am greșit”, a declarat Lucian Goian, fundașul CFR-ului.

Pe lângă antrenamente, clujenii au ales un mod inedit de a se relaxa. Au făcut o vizită la Şcoala de Poliţie, unde jucătorii au încercat simulatoarele cu laser.

„A fost frumos, a fost o experiență plăcută, dar noi suntem amatori, nu suntem obișnuiți în asemenea ipostaze și îi lăsăm pe cei care sunt în măsură să facă asta, să ne apere de răufăcători, să spun așa”, a mai zis Goian.

Meciul cu Dinamo, din sferturile de finală ale Cupei Ligii, va fi miercuri, în direct la Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro, de la ora 21:00. Apoi, pentru CFR urmează partida din campionat cu Viitorul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑